Despre O'floNatura ne inspira! Pasiune pentru hârtie, arta şi natură!


Arta de a face flori de hârtie este originară în China și datează de 2000 de ani. Chinezii au început să facă flori de hârtie care să plutească în vase cu apă pentru a fi folosite la ofrande religioase și odată cu trecerea timpului au fost folosite de asemenea ca un canal creativ pentru meditație. Totodată, această îndeletnicire a fost recunoscută ca una din cele patru arte pe care chinezii se străduiau să le stăpânească.

În timpurile victoriene, femeile au început să facă flori din hârtie atunci când nu era sezonul florilor reale. Ele făceau aceste flori prin deslușirea celor naturale și le foloseau pentru a decora camerele din casele lor.

Astăzi, O'flo aduce un suflu modern tradiției străvechi prin replicarea naturii vesele și încântătoare.
O'flo s-a născut din pasiunea și dragostea pentru artă, hârtie și natură. O'flo întruchipează natura și reîmprospătează un meșteșug vintage, transformându-l într-o formă de artă unică și modernă.
Prin crearea florilor O'flo dorim să aducem un strop de natură, o stare de confort garnisită cu zâmbete. Moderne și cu stil, buchetele de sentimente O'flo transpun arta în viața de zi cu zi dar și în cadrul evenimentelor speciale din viața dumneavoastră.

luni, 1 februarie 2016

O'flo reloaded

..................................................
"Alei cumetre....da' nu ştii că nevoia te duce pe unde nu-ţi e voia şi te învaţă ce nici nu gândeşti?
.....................................................
Vorbă veche, şi pe cât de veche pe atât de actuală şi adevărată.
Oare nu toţi, cel puţin o dată în viaţă facem lucruri împinşi de nevoi, de experienţe, de val, de alegeri bune sau mai puţin bune, dovedite în timp?
Nu ştim ce răspuns aveţi voi însă credem că DA. Credem că viaţa ne duce, ne întoarce, ne poartă şi ne învaţă.
Florăria O'flo este un proiect, o dorinţă, o formă de exprimare a noastră, cei ce stăm în spatele ei, şi cum zice si vorba de mai sus, ne-am dus şi noi pe unde nu credeam, ne-am urcat, şi-am coborât şi ne-am lovit. Am lăsat acolo unde pluteam o lumină, un vis - am cutreierat, am crescut, am învăţat, şi ne-am întors mai puternici, mai creativi, mai strălucitori, să împărtăşim arta noastră.
Celor cărora nu v-am putut răspunde dorinţelor vă spunem simplu şi cinstit că artistul pune pasiune şi sânge în Florăria O'flo, şi când nu a mai putut face aşa, s-a retras.

Vă invităm pe toţi să ne fiţi alături şi martori ai creavităţii renăscute.

Să dăm şi sa primim iubire este scopul nostru!

Welcome back O'flo!

"Mi-ai văzut căderea. Acum priveşte-mi ridicarea!" Rumi

credit foto: via Rumi

Niciun comentariu: