Despre O'floNatura ne inspira! Pasiune pentru hârtie, arta şi natură!


Arta de a face flori de hârtie este originară în China și datează de 2000 de ani. Chinezii au început să facă flori de hârtie care să plutească în vase cu apă pentru a fi folosite la ofrande religioase și odată cu trecerea timpului au fost folosite de asemenea ca un canal creativ pentru meditație. Totodată, această îndeletnicire a fost recunoscută ca una din cele patru arte pe care chinezii se străduiau să le stăpânească.

În timpurile victoriene, femeile au început să facă flori din hârtie atunci când nu era sezonul florilor reale. Ele făceau aceste flori prin deslușirea celor naturale și le foloseau pentru a decora camerele din casele lor.

Astăzi, O'flo aduce un suflu modern tradiției străvechi prin replicarea naturii vesele și încântătoare.
O'flo s-a născut din pasiunea și dragostea pentru artă, hârtie și natură. O'flo întruchipează natura și reîmprospătează un meșteșug vintage, transformându-l într-o formă de artă unică și modernă.
Prin crearea florilor O'flo dorim să aducem un strop de natură, o stare de confort garnisită cu zâmbete. Moderne și cu stil, buchetele de sentimente O'flo transpun arta în viața de zi cu zi dar și în cadrul evenimentelor speciale din viața dumneavoastră.

joi, 11 februarie 2016

MASTER PIECE

Vă prezentăm un aranjament din flori de hârtie special, un centerpiece perfect pentru evenimentul pe care îl planificaţi dar şi un obiect de decor pentru casa dumneavoastră, o recepţie-cameră de hotel.

Am combinat alb perlat, argintiu (silver), antracit şi trei tipuri de flori: trandafir, crin si floare vrej, toate întro dinamică desăvârşită.

Nu prea imi iese descrierea lui.... sunt aşa de multe aspecte care îl întregesc, căci atunci când îl privesc îmi aduce noi si noi gânduri şi sentimente, motiv pentru care este declarat, pentru moment, MASTERPIECE -ul florăriei.
Farmecul aranjamentelor cu flori de hârtie este dat de modurile infinite de aşezare, putând reprezenta cam orice - de la idee, stare la imagine (logo).

Înălţimea vasului: 20 cm
Lăţimea vasului: 8,5 cm


Înălţime aranjament (inclusiv vasul): 38 cm
Lungimea aranjamentului 30 cmLăţime aranjament: 22 cm Vă invităm să ne apreciaţi şi pe pagina noastră de facebook Paper flowers by Oflo, să împărtăşiţi prietenilor şi să transmiteţi gândurile voastre.


 


Niciun comentariu: