Despre O'floNatura ne inspira! Pasiune pentru hârtie, arta şi natură!


Arta de a face flori de hârtie este originară în China și datează de 2000 de ani. Chinezii au început să facă flori de hârtie care să plutească în vase cu apă pentru a fi folosite la ofrande religioase și odată cu trecerea timpului au fost folosite de asemenea ca un canal creativ pentru meditație. Totodată, această îndeletnicire a fost recunoscută ca una din cele patru arte pe care chinezii se străduiau să le stăpânească.

În timpurile victoriene, femeile au început să facă flori din hârtie atunci când nu era sezonul florilor reale. Ele făceau aceste flori prin deslușirea celor naturale și le foloseau pentru a decora camerele din casele lor.

Astăzi, O'flo aduce un suflu modern tradiției străvechi prin replicarea naturii vesele și încântătoare.
O'flo s-a născut din pasiunea și dragostea pentru artă, hârtie și natură. O'flo întruchipează natura și reîmprospătează un meșteșug vintage, transformându-l într-o formă de artă unică și modernă.
Prin crearea florilor O'flo dorim să aducem un strop de natură, o stare de confort garnisită cu zâmbete. Moderne și cu stil, buchetele de sentimente O'flo transpun arta în viața de zi cu zi dar și în cadrul evenimentelor speciale din viața dumneavoastră.

duminică, 7 februarie 2016

Cadou, decor, originalitate si unicitate

Vă prezentăm un cadou deosebit, unic şi pentru totdeauna - lumânare decorată cu florile de hârtie O'flo.

Potrivită pentru orice ocazie, lumânarea îmbrăţişată de florile de hârtie O'flo, realizate manual va aduce eleganţă, lumină şi relaxare oricărei încăperi, fie aceasta cameră de locuit, birou, spa, recepţie, etc.

După arderea totală a lumânării în vasul de sticlă puteţi pune o alta, şi o alta, alternând aromele, sau dacă preferaţi lumânările mici, cu un timp de ardere de trei ore, sau mai puţin puteţi amplasa lumânarea pastilă pe un pat de nisip-pietriş colorat.Fie că îl doriţi un cadou de ziua îndrăgostiţilor, ziua mamei, centerpiece pe masa de Paşte sau de Crăciun, decor într-o cameră de hotel sau într-un spa, aveţi libertatea de a vă juca cu culorile, alegând din paleta generoasă de culori perlate, sidefate a Paper Flowers by O'flo

Diametrul acestui aranjament este de 20 cm, înălţimea paharului este de 8 cm.
Acest aranjament poate fi uşor mutat, prin apucarea cu degetele a vasului de sticlă, întrucât florile sunt ataşate de pahar. O altă sugestie de amplasare este folosirea unui stand oglindă, rotund.


*aranjamentul nu conţine standul oglindă, acesta este doar o sugestie de prezentare.


Niciun comentariu: