Despre O'floNatura ne inspira! Pasiune pentru hârtie, arta şi natură!


Arta de a face flori de hârtie este originară în China și datează de 2000 de ani. Chinezii au început să facă flori de hârtie care să plutească în vase cu apă pentru a fi folosite la ofrande religioase și odată cu trecerea timpului au fost folosite de asemenea ca un canal creativ pentru meditație. Totodată, această îndeletnicire a fost recunoscută ca una din cele patru arte pe care chinezii se străduiau să le stăpânească.

În timpurile victoriene, femeile au început să facă flori din hârtie atunci când nu era sezonul florilor reale. Ele făceau aceste flori prin deslușirea celor naturale și le foloseau pentru a decora camerele din casele lor.

Astăzi, O'flo aduce un suflu modern tradiției străvechi prin replicarea naturii vesele și încântătoare.
O'flo s-a născut din pasiunea și dragostea pentru artă, hârtie și natură. O'flo întruchipează natura și reîmprospătează un meșteșug vintage, transformându-l într-o formă de artă unică și modernă.
Prin crearea florilor O'flo dorim să aducem un strop de natură, o stare de confort garnisită cu zâmbete. Moderne și cu stil, buchetele de sentimente O'flo transpun arta în viața de zi cu zi dar și în cadrul evenimentelor speciale din viața dumneavoastră.

vineri, 5 februarie 2016

Buchetul de mireasă

Am aruncat buchetul de mireasă.
Ei....la gunoi...nu vreunei domnişoare ce se visa mireasă!
Pai de ce? Pai cum aşa? Pai aşa.....

Am avut o nuntă ca în poveşti, o nuntă de prinţesă ce şi-a găsit prinţul. M-am simţit prinţesă şi iubită şi totul era magic. Simţeam magia în fiecare por, idee şi dorinţă legată de organizarea nunţii.
Alegerea rochiei de mireasă şi a buchetului sunt primele mari alegeri pe care le face o fată îndrăgostită în faţa împlinirii visului de copilă.
Am căutat rochia visată cu mii de clickuri şi mii de paşi pe străzi, şi parcă nu a fost chiar aşa greu.
Dar buchetul....buchetul miresei este acel ceva....face diferenţa, face mireasa.
Ei da....şi eu am căutat mult...forme, flori, culori, pamblici, agrafe, florării, trenduri.
AM ALES.....m-am simţit zână, prinţesă, frumoasă, unică, specială. Amintiri minunate, păstrate bine în fotografii şi filmări, în sertăraşele fermecate ale creierului meu. Este foarte bine şi aşa.
Dar, rochia o mai am (desigur nu mai încap în ea..dar cine ştie ...vă amintiţi poate de nevoia pe unde te duce :)) {glumesc....sau nu})...buchetul s-a dus.
Aş fi putut să îl mai am? La vremea aceea nuse putea, acum da.

Mi-am împlinit acest vis şi buchetul meu este nemuritor acum, făcut de mine chiar.
Şi tu poţi avea buchetul de mireasă cu tine mereu, îl poţi păstra în culcuşul iubirii voastre.
Buchetul tău poate deveni un obiect de decor interior, încărcat cu amintiri, zâmbete, iubire, magie, unicitate, pasiune, încărcat cu TINE, cu VOI, cu VISUL VOSTRU.

La Paper Flowers by O'flo susţinem şi încurajăm VISUL! Dacă este VIS şi buchetul tău, dă-ne un semn!


Niciun comentariu: