Despre O'floNatura ne inspira! Pasiune pentru hârtie, arta şi natură!


Arta de a face flori de hârtie este originară în China și datează de 2000 de ani. Chinezii au început să facă flori de hârtie care să plutească în vase cu apă pentru a fi folosite la ofrande religioase și odată cu trecerea timpului au fost folosite de asemenea ca un canal creativ pentru meditație. Totodată, această îndeletnicire a fost recunoscută ca una din cele patru arte pe care chinezii se străduiau să le stăpânească.

În timpurile victoriene, femeile au început să facă flori din hârtie atunci când nu era sezonul florilor reale. Ele făceau aceste flori prin deslușirea celor naturale și le foloseau pentru a decora camerele din casele lor.

Astăzi, O'flo aduce un suflu modern tradiției străvechi prin replicarea naturii vesele și încântătoare.
O'flo s-a născut din pasiunea și dragostea pentru artă, hârtie și natură. O'flo întruchipează natura și reîmprospătează un meșteșug vintage, transformându-l într-o formă de artă unică și modernă.
Prin crearea florilor O'flo dorim să aducem un strop de natură, o stare de confort garnisită cu zâmbete. Moderne și cu stil, buchetele de sentimente O'flo transpun arta în viața de zi cu zi dar și în cadrul evenimentelor speciale din viața dumneavoastră.

vineri, 14 octombrie 2011

Inedit - hartie modelata in apa

Cum ar putea sa stea hartia in apa si totusi sa reziste?

Cu sigurata aceasta va fi intrebarea dvs. cand veti vedea noile aranjamente florale, realizate manual, din hartie, de Floraria handmade O'flo.

Sigur ca raspunsul nostru este simplu - se poate. Se poate pentru ca hartia creativa folosita de noi are o structura densa, nu se destrama in contactul cu apa, este o hartie special inventata pentru astfel de optiuni creative. Credeti-ne ca asa este. Am probat. Un aranjament poate rezista si ramane frumos pana la 48 de ore. Sigur ca rezista si mai mult, dar asa cum stim si de la florile naturale, apa se tulbura. Asadar nici dupa 48 de ore, florile nu se deterioreaza. Dimpotriva, pot fi uscate, un pic reconditionate si folosite din nou intr-o alta varianta de decor.

Ne-am jucat cu culorile si imaginatia, si am realizat aranjamente cu trandafiri nonconformisti, verzi, albastrii, a caror stralucire este amplificata de claritatea apei si lumina calda a lumanarilor plutitoare realizate cu maiestrie de EcoDecoLight.

Creatiile noastre sunt unice, provenite dintr-o arta veche dar atat de contemporana. Cui nu i-ar placea sa aiba un strop de arta in momentele speciale pe care le sarbatoreste, sau chiar in viata de zi cu zi, prin decorarea spatiilor de viata - hol, living, dining? Nu exista! Totul tine de depasirea unor mentalitati si a conservatorismului care ne domina viata, lucru adesea foarte greu dar nu imposibil.

Va invit sa urmariti creatiile noastre si asteptam cu drag criticile si aprecierile voastre.Floraria handmade O'flo

Niciun comentariu: