Despre O'floNatura ne inspira! Pasiune pentru hârtie, arta şi natură!


Arta de a face flori de hârtie este originară în China și datează de 2000 de ani. Chinezii au început să facă flori de hârtie care să plutească în vase cu apă pentru a fi folosite la ofrande religioase și odată cu trecerea timpului au fost folosite de asemenea ca un canal creativ pentru meditație. Totodată, această îndeletnicire a fost recunoscută ca una din cele patru arte pe care chinezii se străduiau să le stăpânească.

În timpurile victoriene, femeile au început să facă flori din hârtie atunci când nu era sezonul florilor reale. Ele făceau aceste flori prin deslușirea celor naturale și le foloseau pentru a decora camerele din casele lor.

Astăzi, O'flo aduce un suflu modern tradiției străvechi prin replicarea naturii vesele și încântătoare.
O'flo s-a născut din pasiunea și dragostea pentru artă, hârtie și natură. O'flo întruchipează natura și reîmprospătează un meșteșug vintage, transformându-l într-o formă de artă unică și modernă.
Prin crearea florilor O'flo dorim să aducem un strop de natură, o stare de confort garnisită cu zâmbete. Moderne și cu stil, buchetele de sentimente O'flo transpun arta în viața de zi cu zi dar și în cadrul evenimentelor speciale din viața dumneavoastră.

duminică, 15 mai 2016

Buchet de mireasa


Buchetul de mireasa este un accesoriu important al miresei. El întregeşte parcă clipa, scenariul de iubire scris doar în câteva ore, pentru o viaţă întreagă. 
Aşa cum a fost şi pentru mine, este dificil pentru o viitoare mireasă să îşi aleagă buchetul. Îl vrea unic, doar al ei, pune în el emoţii, vise, îl va strânge cu putere în clipele de mare încărcătură emoţională, iar când va fi să strige bucuria ei, şi să o împartăşească altor domnişoare o va face deplin, mulţumită şi împăcată.

Împreună putem scrie, desena, imagina unicul!

Dacă vrei şi tu un buchet de mireasă pentru totdeauna, te aşteptăm cu un mesaj!
Niciun comentariu: