Despre O'floNatura ne inspira! Pasiune pentru hârtie, arta şi natură!


Arta de a face flori de hârtie este originară în China și datează de 2000 de ani. Chinezii au început să facă flori de hârtie care să plutească în vase cu apă pentru a fi folosite la ofrande religioase și odată cu trecerea timpului au fost folosite de asemenea ca un canal creativ pentru meditație. Totodată, această îndeletnicire a fost recunoscută ca una din cele patru arte pe care chinezii se străduiau să le stăpânească.

În timpurile victoriene, femeile au început să facă flori din hârtie atunci când nu era sezonul florilor reale. Ele făceau aceste flori prin deslușirea celor naturale și le foloseau pentru a decora camerele din casele lor.

Astăzi, O'flo aduce un suflu modern tradiției străvechi prin replicarea naturii vesele și încântătoare.
O'flo s-a născut din pasiunea și dragostea pentru artă, hârtie și natură. O'flo întruchipează natura și reîmprospătează un meșteșug vintage, transformându-l într-o formă de artă unică și modernă.
Prin crearea florilor O'flo dorim să aducem un strop de natură, o stare de confort garnisită cu zâmbete. Moderne și cu stil, buchetele de sentimente O'flo transpun arta în viața de zi cu zi dar și în cadrul evenimentelor speciale din viața dumneavoastră.

vineri, 20 mai 2016

Flori de hârtie - Paper flowers


Noi, Paper Flowers by O'flo, lucrăm cu o hârtie creativă, unică, fabuloasă, fermecătoare, am putea spune MAGICĂ.
Hârtia este realizat întrun singur strat, colorată în masă, netedă cu o peliculă de pigmenti perlaţi la suprafaţă. Hârtia este compusă din pulpă fără conţinut de lemn şi clor, provenită din păduri administrate responsabil.
Se distinge prin suprafaţa cu aspect multicolor, cu efecte neobişnuite, cu specifice efecte neobişnuite cum ar fi metalic perlat, iridescent sau strălucitor sau acela că ăşi poate schimba culoarea dominantă vizibilă, în funcţie de unghiul de observare şi lumina disponibilă.
Hârtia pe care am ales-o pentru creaţiile noastre handmade nu conţine metale grele şi este 100% reciclabilă. De aceea, Paper Flowers by O’flo, foloseşte fiecare rest de hârtie, realizând propria hârtie manuală.
Prezentăm culorile cu care lucrăm. 

O adevărată încântare.....
At Paper Flowers by O'flo we work with a fabulous creative paper, we can even say that’s magic.
The paper is single layered, mass colored, smooth and with a coat of pearlescent pigments at the surface. Paper is made from the pulp without contents of wood and chlorine, sourced from responsibly managed forests.
It is distinguished by its specific surface with multicolored appearance, that shows specific unusual effects like pearled metalic, iridescent or shine or that can change the dominant visible color, depending which side you are looking at. Also we have to mention that we choosed the paper with 0 heavy metals and can be totally recycled. That’s why, Paper Flowers by O’flo reuses every piece of paper. We do our own paper, handmade paper.
We present the colours we work with. 

A delight….

Niciun comentariu: