Despre O'flo











Natura ne inspira! Pasiune pentru hârtie, arta şi natură!


Arta de a face flori de hârtie este originară în China și datează de 2000 de ani. Chinezii au început să facă flori de hârtie care să plutească în vase cu apă pentru a fi folosite la ofrande religioase și odată cu trecerea timpului au fost folosite de asemenea ca un canal creativ pentru meditație. Totodată, această îndeletnicire a fost recunoscută ca una din cele patru arte pe care chinezii se străduiau să le stăpânească.

În timpurile victoriene, femeile au început să facă flori din hârtie atunci când nu era sezonul florilor reale. Ele făceau aceste flori prin deslușirea celor naturale și le foloseau pentru a decora camerele din casele lor.

Astăzi, O'flo aduce un suflu modern tradiției străvechi prin replicarea naturii vesele și încântătoare.
O'flo s-a născut din pasiunea și dragostea pentru artă, hârtie și natură. O'flo întruchipează natura și reîmprospătează un meșteșug vintage, transformându-l într-o formă de artă unică și modernă.
Prin crearea florilor O'flo dorim să aducem un strop de natură, o stare de confort garnisită cu zâmbete. Moderne și cu stil, buchetele de sentimente O'flo transpun arta în viața de zi cu zi dar și în cadrul evenimentelor speciale din viața dumneavoastră.

sâmbătă, 19 martie 2016

Suplete si volum

 Contrast fermecător şi demarcare de stări bune de foarte bune - aceste gânduri în vin în minte când privesc acest nou centerpiece.

Acest model, prin volum şi aromonie, cu certitudine, va accesoriza masa festivă din cadrul evenimentului organizat, cu prestanţă şi eleganţă.

De asemenea, recomandăm plasarea vasului pe un stand dreptunghiular, oglindă şi sugerăm plasarea unei lumânări, pentru întregirea tabloului de poveste.


Înălţime ansamblu: 30 cm
Lăţime ansamblu: 28 cm

Vă invităm să ne apreciaţi şi pe pagina noastră de facebook Paper flowers by Oflo, să împărtăşiţi prietenilor şi să transmiteţi gândurile voastre

Niciun comentariu: