Despre O'flo











Natura ne inspira! Pasiune pentru hârtie, arta şi natură!


Arta de a face flori de hârtie este originară în China și datează de 2000 de ani. Chinezii au început să facă flori de hârtie care să plutească în vase cu apă pentru a fi folosite la ofrande religioase și odată cu trecerea timpului au fost folosite de asemenea ca un canal creativ pentru meditație. Totodată, această îndeletnicire a fost recunoscută ca una din cele patru arte pe care chinezii se străduiau să le stăpânească.

În timpurile victoriene, femeile au început să facă flori din hârtie atunci când nu era sezonul florilor reale. Ele făceau aceste flori prin deslușirea celor naturale și le foloseau pentru a decora camerele din casele lor.

Astăzi, O'flo aduce un suflu modern tradiției străvechi prin replicarea naturii vesele și încântătoare.
O'flo s-a născut din pasiunea și dragostea pentru artă, hârtie și natură. O'flo întruchipează natura și reîmprospătează un meșteșug vintage, transformându-l într-o formă de artă unică și modernă.
Prin crearea florilor O'flo dorim să aducem un strop de natură, o stare de confort garnisită cu zâmbete. Moderne și cu stil, buchetele de sentimente O'flo transpun arta în viața de zi cu zi dar și în cadrul evenimentelor speciale din viața dumneavoastră.

marți, 11 octombrie 2011

Floraria handmade O'flo a realizat decorul floral pentru un eveniment corporate

Floraria handmade O'flo a avut placerea de a realiza decorul floral pentru un eveniment corporate important - lansarea MDS Academy.

Evenimentul a avut loc la Predeal, in salile impunatoare si frumoase ale Hotelului Orizont ****.
Aranjamentele florale au fost toate inspirate din imaginea brandului MDS Academy si in culorile acestuia: albastru, galben si maron. Floraria O'flo a folosit culori intense si sidefate iar dispunerea florilor a respectat intrutotul brandul lansat.

O'flo a realizat aranjamente de cocktail, de prezidiu, pentru sala de conferinte dar si pentru sala de cina.
Pentru creatiile realizate 100% manual au fost necesari peste 300 de trandafiri, peste 20 de crini si alte peste 300 de flori mici: morning glory, iris chinezesc.

Va lasam sa admirati decorurile unice, special create pentru evenimentul corporate intr-o perioada de o saptamana si jumatate.

4 comentarii:

Laura Witteveen spunea...

Superb! Felicitari pentru asa un buchet frumos!

Floraria spunea...

Multumim pentru aprecieri!

Maria Popescu spunea...

Sunt foarte frumoase aranjamentele....si tematice. Se pliaza foarte bine pe imaginea lor. Chiar sunt din hartie? Sunt fascinata...Felicitari!

Anonim spunea...

Foarte interesant ceea ce am vazut. Si foarte frumos. Nu am mai vazut si ma intereseaza sa vorbim despre un eveniment pe tematica eco - mediu. Felicitari!