Despre O'floNatura ne inspira! Pasiune pentru hârtie, arta şi natură!


Arta de a face flori de hârtie este originară în China și datează de 2000 de ani. Chinezii au început să facă flori de hârtie care să plutească în vase cu apă pentru a fi folosite la ofrande religioase și odată cu trecerea timpului au fost folosite de asemenea ca un canal creativ pentru meditație. Totodată, această îndeletnicire a fost recunoscută ca una din cele patru arte pe care chinezii se străduiau să le stăpânească.

În timpurile victoriene, femeile au început să facă flori din hârtie atunci când nu era sezonul florilor reale. Ele făceau aceste flori prin deslușirea celor naturale și le foloseau pentru a decora camerele din casele lor.

Astăzi, O'flo aduce un suflu modern tradiției străvechi prin replicarea naturii vesele și încântătoare.
O'flo s-a născut din pasiunea și dragostea pentru artă, hârtie și natură. O'flo întruchipează natura și reîmprospătează un meșteșug vintage, transformându-l într-o formă de artă unică și modernă.
Prin crearea florilor O'flo dorim să aducem un strop de natură, o stare de confort garnisită cu zâmbete. Moderne și cu stil, buchetele de sentimente O'flo transpun arta în viața de zi cu zi dar și în cadrul evenimentelor speciale din viața dumneavoastră.

joi, 2 iunie 2011

Lumanarea din ceara de albine, decorata cu flori realizate manual


Un produs 100% natural handmade, lumanarea de botez decorata cu flori realizate manual se potriveste perfect evenimentului dvs.

Lumanarea este realizata din ceara de albine certificata bio sau ceara de palmier/ceara de albine avizata bio/ulei de palmier executată cu multa grija de partenerii nostrii EcoDecoLight. Are 60 cm lungime si poate fi de culoare galben-crem, culoarea cerii. Decorul este unic, special si realizat cu migala, tandrete si pasiune pentru arta, hartie si frumos. Florile realizate manual din hartie creativă se disting prin culori sidefate si pastelate, bine alese, pentru o imbinare eleganta în aranjamente speciale si dedicate evenimentul dvs. special. Aranjamentul floral realizat 100% manual, imbraca cu delicatete lumanarea, personalizand-o, vorbind parca despre importanta evenimentul dvs. Culorile sunt variate si se imbina divers, chiar si nonconformist: alb, ivory, somon, rosu-grena, lila, mov, antracit, orange, galben auriu, verde pal, roz, abastru inchis. Florile raman frumoase pe toata durata evenimentului iar apoi, desi in multe traditii lumanarea va avea o alta destinatie, decorul se poate darui celor dragi, invitati, drept marturii sau poate alcatui o amintire pentru copilasul d-voastra, atunci cand va crește mare.

Florile se intretin usor, nu se usuca si nu trebuie udate. Praful poate fi usor inlaturat cu un pamatuf, iar florile raman la fel de frumoase si viu colorate ca la inceput daca nu sunt tinute mult timp in bataia directa a razelor soarelui.

Nu sovaiti in alegerea produselor handmade, din ceara bio si din hartie. Ofera personalitate, originalitate si respect momentelor importante si unice din viata dvs.

Pretul acestui produs este de 200 RON. Pretul variaza in functie de aranjamentul dorit.


Fotografii realizate de Alex Barau-Gosman

Niciun comentariu: