Despre O'floNatura ne inspira! Pasiune pentru hârtie, arta şi natură!


Arta de a face flori de hârtie este originară în China și datează de 2000 de ani. Chinezii au început să facă flori de hârtie care să plutească în vase cu apă pentru a fi folosite la ofrande religioase și odată cu trecerea timpului au fost folosite de asemenea ca un canal creativ pentru meditație. Totodată, această îndeletnicire a fost recunoscută ca una din cele patru arte pe care chinezii se străduiau să le stăpânească.

În timpurile victoriene, femeile au început să facă flori din hârtie atunci când nu era sezonul florilor reale. Ele făceau aceste flori prin deslușirea celor naturale și le foloseau pentru a decora camerele din casele lor.

Astăzi, O'flo aduce un suflu modern tradiției străvechi prin replicarea naturii vesele și încântătoare.
O'flo s-a născut din pasiunea și dragostea pentru artă, hârtie și natură. O'flo întruchipează natura și reîmprospătează un meșteșug vintage, transformându-l într-o formă de artă unică și modernă.
Prin crearea florilor O'flo dorim să aducem un strop de natură, o stare de confort garnisită cu zâmbete. Moderne și cu stil, buchetele de sentimente O'flo transpun arta în viața de zi cu zi dar și în cadrul evenimentelor speciale din viața dumneavoastră.

joi, 2 iunie 2011

Aranjament floral handmade


O'flo va propune un aranjament floral de masa spectaculos.
Ceea ce face deosebit si unic acest aranjament este faptul ca este realizat in intregime manual. Florile impletite cu grija, sunt facute de mana, petala cu petala, si potrivite cu indemanare pentru imbinarea perfecta si contrastanta a culorilor pastelate si sidefade intr-o silueta de sticla. Asezat in mijlocul mesei din cadrul evenimentului dvs, acest aranjament se va distinge cu maretie in fotografiile de nunta, botez, dineu, va incanta invitatii dvs prin gingasia si tot odata impunerea lui. Florile raman frumoase pe toata durata evenimentului iar la finalul petrecerii dvs invitatii vor fi incanti sa primeasca in dar acest aranjament drept amintire. Si de ce nu, chiar dvs, puteti avea amintirea momentului unic trait prin pastrarea acestuia in casa dvs.

Culorile disponibile sunt variate si se imbina divers: alb, ivory, somon, rosu-grena, galben auriu, orange, roz, lila, mov, albastru, antracit
Inaltime este 36 cm
Produsul poate fi solicitat atat pentru vanzare cat si prin inchiriere.
Pentru detalii va rugam sa ne contactati.
Acest aranjament a infrumusetat una din mesele invitatilor la botezul frumoasei Ioana-Isabella.Fotografii realizate de Alex Barau-Gosman

Niciun comentariu: