Despre O'floNatura ne inspira! Pasiune pentru hârtie, arta şi natură!


Arta de a face flori de hârtie este originară în China și datează de 2000 de ani. Chinezii au început să facă flori de hârtie care să plutească în vase cu apă pentru a fi folosite la ofrande religioase și odată cu trecerea timpului au fost folosite de asemenea ca un canal creativ pentru meditație. Totodată, această îndeletnicire a fost recunoscută ca una din cele patru arte pe care chinezii se străduiau să le stăpânească.

În timpurile victoriene, femeile au început să facă flori din hârtie atunci când nu era sezonul florilor reale. Ele făceau aceste flori prin deslușirea celor naturale și le foloseau pentru a decora camerele din casele lor.

Astăzi, O'flo aduce un suflu modern tradiției străvechi prin replicarea naturii vesele și încântătoare.
O'flo s-a născut din pasiunea și dragostea pentru artă, hârtie și natură. O'flo întruchipează natura și reîmprospătează un meșteșug vintage, transformându-l într-o formă de artă unică și modernă.
Prin crearea florilor O'flo dorim să aducem un strop de natură, o stare de confort garnisită cu zâmbete. Moderne și cu stil, buchetele de sentimente O'flo transpun arta în viața de zi cu zi dar și în cadrul evenimentelor speciale din viața dumneavoastră.

miercuri, 3 august 2011

Trendul eco - fara limite

Florile O'flo raspund cu excelenta trendului eco. Acum si hartia este realizata exclusiv manual, dupa metode traditionale, in atelierul florariei de hartie.
Evenimentele eco organizate tot mai des in ultimul timp isi pot completa conceptul prin utilizarea aranjamentelor realizate din hartie manuala.
Iata cateva din creatiile noastre

Aranjamente? Este posibil?


2 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt superbe, felicitari ! Eu organizez ateliere de hand made din materiale textile si ma bucura cand vad cat talent si arta este atunci cand cineva are o pasiune,cum orice material prinde viata .
Mult succes!

Laura Witteveen

Cristina spunea...

Superbi! hartia pe care o folositi dau o nota foarte eleganta si calda florilor.